Κατασκευή Ιστοσελίδων και web εφαρμογών

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευη ιστοσελιδων και web εφαρμογων

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε το πιο σημαντικό μέρος της online δραστηριότητας σας…. το website σας!

MOBILE APPLICATIONS

Μια καλή ιδέα δεν πρέπει να μένει απλά μια καλή ιδέα! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξουμε και να υλοποιήσπυμε την εφαρμογή που θα στηρίξει την επιχείρηση σας με την κατασκευή εφαρμογών για κινητές συσκευές (Mobile Development)

SEO - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Πάνω από το 50% της επισκεψημότητας των ιστοσελίδων βασίζεται στο Google Search και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε την εμφάνιση της επιχείρησης σας στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησεις όπως η Google.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Το e-Commerce πλέον είναι απαραίτητο για ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση. Δημιουργήστε ένα eshop που θα μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια.

SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ MARKETING

Στην CreateIdea μπορούμε να δημιουργήσουμε το επαγγελματικό σας προφίλ για τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε την νέα σας καμπάνια και να σας προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες, που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Το branding, δεν είναι μόνο η δημιουργία φρέσκων και μοναδικών λογοτύπων. Είναι να ενθαρρύνεις την εμπιστοσύνη των πελατών για τις επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία σου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΖΙΚΩΝ EMAILS

Δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο πελατών και δείτε την επιχείρηση σας να μεγαλώνει μέσα από τις υπηρεσίες του email marketing.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο είναι ένα σύνολο από εικόνες και ήχο, τοποθετημένες στην σωστή σειρά (μοντάζ), έτσι ώστε να παρουσιάζουν μία ιστορία και να προβάλουν ένα μήνυμα στους θεατές.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε μία σύντομη ιστορία, που θα παρουσιάζει τις υπηρεσίες σας, την εταιρεία σας, τα προϊόντα σας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρετε μία κορυφαία εμπειρία στους πελάτες σας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι φωτογραφίες των προϊόντων και των εγκαταστάσεων της εταιρίας σας παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή των πελατών σας. Έχουμε την τεχνογνωσία να κάνουμε κάθε προϊόν να δείχνει υπέροχο και να τραβάει τα βλέμματα!

Our Portfolio

Η Φιλοσοφία μας
Η εμπειρία των μελών της Ομάδας μας, τόσο σε τεχνικά, όσο και σε συμβουλευτικά έργα, δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό προσόντων, ικανό να αποτελέσει την τέλεια γέφυρα ανάμεσα στις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές. Μέσα από το τεχνικό υπόβαθρο το οποίο βρίσκεται στο DNA της, η CreateIdea μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιοδήποτε τεχνικό έργο, είτε αυτό είναι η ανάπτυξη μιας απλής εφαρμογής, τη σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, ένα e-shop ή και μια παραγωγή video , χωρίς να παραβλέπεται η πραγματική αξία που δημιουργείται μέσα από όλα όσα υλοποιεί.
Επικοινωνια