Θεση Εργασιας PHP Developer

Περιγραφή Εταιρίας

Η Createidea είναι μία νέα εταιρία στο χώρο των Digital Services με κύρια χαρακτηριστικά των μελών της το πάθος και την όρεξη για δημιουργία και καινοτομία σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό προς τους συνεργάτες της. Η εμπειρία των μελών της εγγυάται ένα λειτουργικό, ποιοτικό αλλά ταυτόχρονα και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να αποκτήσεις γνώσεις, εμπειρία και φρέσκιες ιδέες στον χώρο του web & mobile development γίνε μέλος της ομάδας μας.

Περιγραφή

Ψάχνουμε έναν φιλόδοξο PHP Developer για να συνεργαστεί με την ομάδα της createidea.

Απαιτούμενα προσόντα

Επιθυμητά προσόντα

Προσφέρουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο info@createidea.gr

Η Φιλοσοφία μας
Η εμπειρία των μελών της Ομάδας μας, τόσο σε τεχνικά, όσο και σε συμβουλευτικά έργα, δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό προσόντων, ικανό να αποτελέσει την τέλεια γέφυρα ανάμεσα στις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές. Μέσα από το τεχνικό υπόβαθρο το οποίο βρίσκεται στο DNA της, η CreateIdea μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιοδήποτε τεχνικό έργο, είτε αυτό είναι η ανάπτυξη μιας απλής εφαρμογής, τη σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, ένα e-shop ή και μια παραγωγή video , χωρίς να παραβλέπεται η πραγματική αξία που δημιουργείται μέσα από όλα όσα υλοποιεί.
Επικοινωνια

Font Resize
Colors