Υπηρεσιες

Κατασκευη ιστοσελιδας

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε το πιο σημαντικό μέρος της online δραστηριότητας σας…. Την επαγγελματική ιστοσελίδα σας! Η σωστή πλατφόρμα, η εκπαίδευση, ο χειρισμός και η υποστήριξη είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε, αλλά προηγείται η κατασκευή ιστοσελίδας. Στην CreateIdea ασχολούμαστε με την κατασκευή website, δηλαδή την ανάπτυξη ιστοσελίδας που εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρηση σας και είναι φιλική προς τον χρήστη. Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με σύγχρονο και πρωτότυπο design που ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα. Απευθυνθείτε σε εμάς για μια εταιρική ιστοσελίδα που μπορεί να υποστηρίξει τις ιδέες σας!

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευη Mobile Εφαρμογων

Μια καλή ιδέα δεν πρέπει να μένει απλά μια καλή ιδέα! Εμείς θα υλοποιήσουμε και θα αναπτύξουμε για εσάς εφαρμογές για κινητά που θα στηρίξουν την επιχείρηση σας. Βελτιώστε την εικόνα της επιχείρησης σας με εφαρμογές για iPhone και εφαρμογές για Android που θα βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη και θα διευκολύνουν την περιήγηση του στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μάθετε περισσότερα

Κατασκευη iOS εφαρμογων

Το iOS είναι το λογισμικό που χρησιμοποιεί το δημοφιλέστερο τηλέφωνο, το iPhone. Οι απαιτήσεις του πελάτη αυξάνουν την ανάγκη για κατασκευή εφαρμογών για iPhone. Στην CreateIdea ασχολούμαστε με την κατασκευή εφαρμογών για κινητά και δίνουμε βάση στον σχεδιασμό και στην ευκολίας χρήσης τους. Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή mobile εφαρμογών που μπορούν να προβάλλονται χωρίς προβλήματα σε όλες τις διαθέσιμες συσκευές iOS (εφαρμογή για iPhone, εφαρμογή για iPad)

Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσιες
Υπηρεσιες

Κατασκευη Android εφαρμογων

Το android είναι το πιο συνηθισμένο λογισμικό που χρησιμοποιούν οι περισσότερες εταιρίες που κατασκευάζουν συσκευές κινητών τηλεφώνων. Η δημιουργία android app, δηλαδή η κατασκευή εφαρμογής είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Οι ευκολίες που παρέχουν οι εφαρμογές για κινητά τις οδηγούν όλο και πιο ψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών. Εμείς ασχολούμαστε με την κατασκευή εφαρμογών που ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα και στις απαιτήσεις των χρηστών. Απευθυνθείτε σε εμάς για την ανάπτυξη εφαρμογών android για την επιχείρηση σας.

Μάθετε περισσότερα

Kατασκευη ηλεκτρονικου καταστηματος (e-shop)

Το e-Commerce πλέον είναι απαραίτητο για ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση. To online shopping καταλαμβάνει όλο και υψηλότερη θέση στην καθημερινότητα των καταναλωτών και η ανάγκη για την κατασκευή eshop κρίνεται απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Εμείς θα κατασκευάσουμε για εσάς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια και με τις γνώσεις μας θα σας βοηθήσουμε στην προώθηση eshop της επιχείρησης σας. Απευθυνθείτε σε εμάς για την κατασκευή eshop Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και για την προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.

Μάθετε περισσότερα

online shopping cover photo

Σχεδιασμος εταιρικης ταυτοτητας

Το branding, δεν είναι μόνο η δημιουργία φρέσκων και μοναδικών λογοτύπων. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και πρέπει να αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό, τις αρχές, τις φιλοδοξίες και το όραμα της επιχείρησης. Με βάση το λογότυπο και τις εφαρμογές του σε επαγγελματικές κάρτες, φακέλους και επιστολόχαρτα μπορούν επίσης να σχεδιαστούν folder, μπλοκ σημειώσεων και flyers. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών για τις επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών. Εμπιστευτείτε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας για να μπορέσουμε μαζί να μοιραστούμε την ιστορία της επωνυμίας σας με τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα

SEO - Βελτιστοποιηση για τις μηχανες αναζητησης

Πάνω από το 50% της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων βασίζεται στο Google Search και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Το SEO είναι βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με τις γνώσεις μας για τους κανόνες SEO και τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά το όνομα της εταιρίας σας θα βρίσκεται στις πιο υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Μάθετε περισσότερα

Social Media

Στην CreateIdea μπορούμε να δημιουργήσουμε το επαγγελματικό σας προφίλ για τα κοινωνικά δίκτυα. Με τις γνώσεις μας για τις εφαρμογές Facebook, την στρατηγική Twitter, το Instagram για επιχειρήσεις και το Youtube Marketing και την ικανότητα χρήσης Pinterest, Flickr, Google Plus μπορούμε να προωθήσουμε την επιχείρηση σας στα social media. Εμπιστευτείτε μας να σχεδιάσουμε την νέα σας καμπάνια και να σας προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες, που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Μάθετε περισσότερα

Προωθηση και διαφημιση στο διαδικτυο

Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο για την προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών. Στην CreateIdea ασχολούμαστε με την οργάνωση διαφημιστικής καμπάνιας και τις υπηρεσίες digital marketing για την επιχείρηση σας. Σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη τακτική για την προώθηση ιστοσελίδας στο διαδίκτυο μέσω online διαφήμισης, Google AdWords, Καμπάνια PPC (pay-per-click), Email Marketing (Newsletter Campaigns) και Social Media Campaigns (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube κ.α.).

Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσιες

Φωτογραφια και εικονικη περιηγηση 360

Επειδή μια εικόνα μπορεί πιο εύκολα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη, εμείς έχουμε την τεχνογνωσία να κάνουμε κάθε προϊόν και υπηρεσία σας να τραβάει τα βλέμματα! Με την εταιρική φωτογράφηση θα προβάλλεται αμέσως την αξιοπιστία σας απέναντι στον καταναλωτή για τα προϊόντα και τους χώρους της επιχείρησης. Επιπλέον με τις πανοραμικές φωτογραφίες 360ο και τις εικονικές περιηγήσεις 360ο θα επιτρέψετε στους χρήστες σας να περιηγηθούν στους χώρους σας πριν σας επισκεφτούν. Τα Virtual tours θα εμπνεύσουν μεγαλύτερη σιγουριά στον πελάτη και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό σας (Virtual Tour για ξενοδοχεία, Virtual Tour για ενοικιαζόμενα δωμάτια, Virtual Tour για διαμερίσματα).

Μάθετε περισσότερα

Εναερια φωτογραφια και βιντεο

Αποκτήστε την δυνατότητα να υποστηρίξετε με εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό την επιχείρηση σας. Εναέριες φωτογραφίες (αεροφωτογραφίες) τραβηγμένες από drone τελευταίας τεχνολογίας και εναέριο βίντεο θα δώσουν μια εντυπωσιακή εικόνα της επιχείρησης σας από ψηλά και θα μπορέσουν να καλύψουν πλήθος εκδηλώσεων. Η εναέρια φωτογράφηση και η εναέρια βιντεοσκόπηση θα δημιουργήσουν μια σύντομη ιστορία, με τέτοιο τρόπο , ώστε να προσφέρετε μία κορυφαία εμπειρία στους πελάτες σας.
Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσιες
Font Resize
Colors